De specialist voor duurzame mobiliteit

Project: VW T6 2.0 TSI 110KW

CNG / BIOGAS


 

 

 

 

VW T6 Multivan is verkrijgbaar op Groengas met de 2.0 TSI 110KW 290 NM motor

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 9 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (7,8ltr./100KM) TDI modellen (diesel), maar deze motor rijdt zuiniger op CNG als benzine en heeft een vergelijkbaar koppel van een diesel motor en de akoestische score van deze turbo motor is stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

 

 

CNG Ombouw van uw bedrijfsauto naar alternatieve brandstoffen waarmee werkzaamheden goedkoper en milieu vriendelijker kunnen.

Auto wordt voorzien van een geavanceerd Prins VSI 2.0 DI CNG systeem, de tankconfiguratie en opties zijn er in verschillende mogelijkheden.

Onze basispakket is 24 KG CNG onderbouw. 

Actieradius vanaf 250-300 KM uit te bereiden tot +500 KM en Mono-fuel

Deze combinaties zijn te bouwen Volkswagen Kombi CNG, Multivan CNG, Taxi CNG uitvoering, Chassis CNG, Bestelbus CNG.

Eenvoudig overstappen naar groen rijden

>> Informeer naar de mogelijkheden

>> Folder

 

 

 

VW Touran 1.4 TSI

CNG / BIOGAS

 

 

 

 

VW Touran is verkrijgbaar met een krachtige 1.4 TSI benzine motor met 110 KW en 250 NM deze accelereert in slechts 8,9 seconden naar 100 km.

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 5,4 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (4,3 ltr./100KM) TDI modellen (diesel), is de akoestische score van turbo benzine stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

De benzine versie is nu ook op CNG leverbaar! met een brandstof verbruik van 4,3 KG per 100 kilometer gelijk aan de diesel uitvoering echter schonner en goedkoper. 

Meer informatie >