De specialist voor duurzame mobiliteit

Over ons

Wij zijn een dynamisch bedrijf wat streeft naar hoogwaardige kwaliteit en willen u graag een product leveren naar uw wens. Service en kwaliteit is voor ons het belangrijkste en we willen daarom ook enkel met producten werken waarvan wij zeker weten dat we de besten hebben en om dit kunnen waarborgen wij vinden het belangrijk ons proces te monitoren en waar nodig te verbeteren, en ons team regelmatig te trainen en dit alles bieden wij u aan bij aankoop van onze producten.

 

VW Touran 1.4 TSI

CNG / BIOGAS

 

 

 

 

VW Touran is verkrijgbaar met een krachtige 1.4 TSI benzine motor met 110 KW en 250 NM deze accelereert in slechts 8,9 seconden naar 100 km.

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 5,4 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (4,3 ltr./100KM) TDI modellen (diesel), is de akoestische score van turbo benzine stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

De benzine versie is nu ook op CNG leverbaar! met een brandstof verbruik van 4,3 KG per 100 kilometer gelijk aan de diesel uitvoering echter schonner en goedkoper. 

Meer informatie >