De specialist voor duurzame mobiliteit

actieradius/systeem aanpassing

Aanpassingen aan voertuigen

Vaak bij aanpassingen aan de carrosserie, op of ombouw voor een specifieke klant. Waarbij het verplaatsen van de CNG tanks of andere tankopbouw noodzakelijk is kunnen wij u hierbij van dienst zijn, een op maat gemaakte oplossing bieden en voor u uitwerken. De componenten die wij hiervoor gebruiken worden van de gelijke soort gebruikt als wat er standaard op het voertuig wordt toegepast.  Zodat deze weer in OEM staat wordt opgeleverd.

Actieradius vergroting

Het bijplaatsen of vervangen van gastanks is een mogelijkheid om actieradius vergroting mogelijk te maken. Wij hebben een aantal voorbeelden in album gevoegd staat uw model er niet bij neemt u contact met ons op welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

VW Touran 1.4 TSI

CNG / BIOGAS

 

 

 

 

VW Touran is verkrijgbaar met een krachtige 1.4 TSI benzine motor met 110 KW en 250 NM deze accelereert in slechts 8,9 seconden naar 100 km.

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 5,4 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (4,3 ltr./100KM) TDI modellen (diesel), is de akoestische score van turbo benzine stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

De benzine versie is nu ook op CNG leverbaar! met een brandstof verbruik van 4,3 KG per 100 kilometer gelijk aan de diesel uitvoering echter schonner en goedkoper. 

Meer informatie >