De specialist voor duurzame mobiliteit

Garantie

Garantie

Garantie is vertrouwen in het product, wat wij u bieden is standaard op alle door ons gemonteerde systemen 3 jaar garantie en een levenslange service.

U bent verzekerd van zorgeloos en goedkoop en milieuvriendelijk gas rijden met een Gas installatie bestaande uit kwaliteits- materialen en een deskundige inbouw, beleef de ervaring zelf.  

Optie:

Garantie is vertrouwen en bij wijzigingen aan de auto word er vaak gesproken over verval op aanspraak van fabriek garantie en is het bij ons de mogelijk een risico dekking hiervoor afsluiten we hebben hierin een unieke concept genaamd Cargarantie. Welke bij indirecte benzine inspuiting in combinatie met het ValveCare doseersysteem mogelijk is. Voor auto's met directe inspuiting is geen valvecare systeem bruikbaar en ook niet van toepassing maar ook deze kunnen met optie Cargarant 

Wat valt onder deze garantie de delen van de auto welke in aanraking komen met het gas.Denk hierbij aan, aan de kleppen en cilinderkop, katalysator enz.

Informeer naar de mogelijkheden.>>

VW Touran 1.4 TSI

CNG / BIOGAS

 

 

 

 

VW Touran is verkrijgbaar met een krachtige 1.4 TSI benzine motor met 110 KW en 250 NM deze accelereert in slechts 8,9 seconden naar 100 km.

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 5,4 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (4,3 ltr./100KM) TDI modellen (diesel), is de akoestische score van turbo benzine stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

De benzine versie is nu ook op CNG leverbaar! met een brandstof verbruik van 4,3 KG per 100 kilometer gelijk aan de diesel uitvoering echter schonner en goedkoper. 

Meer informatie >