De specialist voor duurzame mobiliteit

Auto Speciaal Uden

Deze website is een onderdeel van Auto Speciaal Uden B.V. 

Auto Speciaal Uden is opgericht in 1990 en is begonnen met LPG installaties en automaterialen en autolakken en is in de loop der jaren gegroeid en heeft diverse specialisme erbij gekregen waaronder CNG installaties en de brandstof goed paste in ons bedrijfsprofiel. We blijven innoveren en investeren om de markt optimaal te kunnen bedienen. 

Onze veelzijdigheid heeft voordelen voor ons maar ook zeker voor u. Ons team van specialisten staat dan ook graag voor u klaar Service, kwaliteit en klant tevredenheid is bij ons een standaard maar een zeer belangrijk begrip.

VW Touran 1.4 TSI

CNG / BIOGAS

 

 

 

 

VW Touran is verkrijgbaar met een krachtige 1.4 TSI benzine motor met 110 KW en 250 NM deze accelereert in slechts 8,9 seconden naar 100 km.

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 5,4 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (4,3 ltr./100KM) TDI modellen (diesel), is de akoestische score van turbo benzine stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

De benzine versie is nu ook op CNG leverbaar! met een brandstof verbruik van 4,3 KG per 100 kilometer gelijk aan de diesel uitvoering echter schonner en goedkoper. 

Meer informatie >