De specialist voor duurzame mobiliteit

CNG installateur

Nederland

Wij zijn erkend CNG installateur in Nederland, volledig gespecialiseerd op het gebied van aardgas systemen inbouwen in voertuigen. Eigen ontwikkeling waarmee op OEM niveau wordt ingebouwd.

België

Erkende CNG-installateurs moeten een montage- attest /  l'attestation de montage LPG afgeven welke nodig is voor de keuring van het voertuig bij GOCA, we geven deze Montage- attest ook af na inbouw van ons systeem welke goed is voor de GOCA keuring in samenwerking met een partner in België.

Wij hebben middels al diverse voertuigen voorzien van een CNG systeem in België. Dus CNG inbouw België is voor ons geen probleem.

Europa

Onze inbouw word gedaan volgens de ECE-R115 regelgeving en onze onderdelen zijn alle ECE-R110 goedgekeurd.

Buiten EU

Wij werken ook buiten de EU voor o.a. landen als Iceland en India, Egypte

VW Touran 1.4 TSI

CNG / BIOGAS

 

 

 

 

VW Touran is verkrijgbaar met een krachtige 1.4 TSI benzine motor met 110 KW en 250 NM deze accelereert in slechts 8,9 seconden naar 100 km.

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 5,4 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (4,3 ltr./100KM) TDI modellen (diesel), is de akoestische score van turbo benzine stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

De benzine versie is nu ook op CNG leverbaar! met een brandstof verbruik van 4,3 KG per 100 kilometer gelijk aan de diesel uitvoering echter schonner en goedkoper. 

Meer informatie >