De specialist voor duurzame mobiliteit

Transporter T6 TSI 110 KW

De nieuwe volkswagen transporter T6 2.0 TSI CNG

Volkswagen T6 2.0 TSI CNG 110 KW

De welbekende Volkswagen transporter is er in verschillende duurzame uitvoeringen leverbaar zoals:

Volkswagen multivan taxi uitvoering deze kunnen met diverse tankopties worden voorzien van 15 KG t/m 42 KG CNG tankinhoud

Volkswagen transporter Bi-fuel met 24 KG CNG tankinhoud welke volledig onder de auto wordt gemonteerd waarmee volledige laadruimte ter beschikking blijft

of een mono-fuel variant met 36 KG CNG + 15 liter benzine

Dit model is qua motor echt een hele verbetering met voldoende vermogen en een zeer gunstig verbruik. een echte geduchte concurrent van de diesel motor zeker op gebied van milieu en kosten totaal ownership. 

 

 

VW Touran 1.4 TSI

CNG / BIOGAS

 

 

 

 

VW Touran is verkrijgbaar met een krachtige 1.4 TSI benzine motor met 110 KW en 250 NM deze accelereert in slechts 8,9 seconden naar 100 km.

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 5,4 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (4,3 ltr./100KM) TDI modellen (diesel), is de akoestische score van turbo benzine stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

De benzine versie is nu ook op CNG leverbaar! met een brandstof verbruik van 4,3 KG per 100 kilometer gelijk aan de diesel uitvoering echter schonner en goedkoper. 

Meer informatie >