De specialist voor duurzame mobiliteit

Monofuel CNG

Dit systeem is ons Advance CNG systeem gezien wij de dieselmotoren ombouwen , zodat deze speciaal voor CNG geschikt is en we al het goede uit CNG halen en met nagenoeg dezelfde karakteristiek als voorheen de dieselmotor enkel dan schonner en stiller. Wij kunnen dit systeem uitvoeren bij alle mogelijke configuraties van de dieselmotor,  van auto en truck motoren,  stationaire motoren t/m scheepmotoren enz. Systeem is bijna eindeloos opbouwbaar en in de meeste gevallen bij direct ingespoten motoren mogelijk. Het systeem is toepasbaar in 12 en 24 volt systemen , met of zonder drukvulling , PTO sturing/Regeling , OBD II , cruise control , canbus , Drive by wire , t/m niveau Euro 6.

Wij werken met dit systeem op OEM niveau. Systeem wordt uitgevoerd met o.a. de gascomponeten van het Prins VSI systeem en met een geavanceerdere motorregelunit. 

Dit systeem wordt onder meer ontworpen in onze geavanceerde motor-testcell. Waarmee wij in staat zijn de emissies testen te doen en rij-cyclussen na te bootsen, en rendement van de motor bepalen bekijken waar eventuele verliezen optreden enz. Vermogen en koppel te kunnen meten en of deze alle voldoen aan de gewenste eisen.

VW Touran 1.4 TSI

CNG / BIOGAS

 

 

 

 

VW Touran is verkrijgbaar met een krachtige 1.4 TSI benzine motor met 110 KW en 250 NM deze accelereert in slechts 8,9 seconden naar 100 km.

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 5,4 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (4,3 ltr./100KM) TDI modellen (diesel), is de akoestische score van turbo benzine stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

De benzine versie is nu ook op CNG leverbaar! met een brandstof verbruik van 4,3 KG per 100 kilometer gelijk aan de diesel uitvoering echter schonner en goedkoper. 

Meer informatie >