De specialist voor duurzame mobiliteit

CNG installatie inbouwen

Het is bijna in elke auto mogelijk een CNG installatie te installeren waarmee u direct het milieu en op brandstof gaat sparen.
Er zijn in Nederland al redelijk wat pompstations waar aardgas verkrijgbaar is en de meeste van hen hebben Groengas wat nog een positiever milieu effect heeft en wordt zelfs als CO2 neutraal gezien.

In de omliggende landen om ons heen zoals Duitsland en België is dit ook geen onbekende brandstof. Het tanken gaat net zo snel als benzine of diesel.  

Is het eenvoudig een CNG systeem in uw auto te laten inbouwen. En merkt u geen verschil ten opzichte van benzine of diesel?

Ja, wij regelen dat voor u van A tot Z, en nee u merkt geen verschil met het rijden op CNG ten opzichte van benzine of diesel.

De techniek is complexer dan een LPG systeem en vergt een zekere kwaliteit en vakkennis dit zijn onze sterke punten.

VW Touran 1.4 TSI

CNG / BIOGAS

 

 

 

 

VW Touran is verkrijgbaar met een krachtige 1.4 TSI benzine motor met 110 KW en 250 NM deze accelereert in slechts 8,9 seconden naar 100 km.

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 5,4 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (4,3 ltr./100KM) TDI modellen (diesel), is de akoestische score van turbo benzine stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

De benzine versie is nu ook op CNG leverbaar! met een brandstof verbruik van 4,3 KG per 100 kilometer gelijk aan de diesel uitvoering echter schonner en goedkoper. 

Meer informatie >